Als je wel veel van de wereld wilt zien maar geen zin hebt om van het ene naar het andere hotel te moeten verkassen, dan is een cruise echt iets voor jou! Reis langs de mooiste eilanden, de fraaiste kusten en bezoek fjorden en prachtige baaien. Bekijk het aanbod cruisevakanties en vergelijk de mooiste reizen en voordeligste prijzen!

Waarom een cruisereis maken?

Sommige reizigers lopen ermee weg terwijl andere reizigers er juist niet van moeten hebben, cruisevakanties. Feit is dat je veel van de wereld kunt zien zonder dat je steeds je koffers hoeft te pakken om weer naar de volgende bestemming te door te reizen. Tijdens een cruisereis heb je vaak je eigen comfortabele hut dat gelijk je hotelkamers is. Je hebt je eigen douche en toilet en ook een bed, eigenlijk alles wat je nodig hebt. In sommige gevallen heb je ook nog een zithoek met tv. Van alle gemakken voorzien dus en dat terwijl je gewoon op reis bent. Terwijl je uitrust op je kamer, je tegoed doet aan het buffet, je over het dek wandelt of je aan het zwembad ligt, ben je onderweg naar een nieuwe bestemming. Relax op reis!

Leuke bestemmingen voor cruisevakanties

Er zijn heel veel mogelijkheden als je een cruisevakantie wilt gaan maken. Over de hele wereld varen er cruiseschepen. Zo kan je door de Noorse fjorden varen, a la de “Love boat” langs de Mexicaanse kust varen naar bestemmingen als Acapulco, een reis maken door het Caribisch gebied of de Nijl in Egypte afvaren. Mogelijkheden genoeg! Cruisevakanties zijn er in alle soorten en maten. Inclusief vliegticket of zonder als je op eigen gelegenheid naar het beginpunt en terug vanaf het eindpunt wilt regelen. Hieronder een top 6 van leuke bestemmingen voor cruisevakanties:

Waar kan je cruisevakanties boeken?

Er zijn behoorlijk wat aanbieders van cruisevakanties te vinden. In Nederland is TUI een betrouwbare reisorganisaties met een groot aanbod cruisereizen. Ook bij Cruise Travel en Kras kan je Cruisereizen.nl boeken.

Geef een reactie