Spanje kent veel toerisme door het hele land. Daarom is er ook een ruime keuze aan hotels, studio’s, appartementen, villa’s en woningen. Van budget accommodaties tot luxe resorts met privé zwembad. Omdat het soms niet mee valt om een leuk of goedkoop hotel te vinden proberen we je met deze Spanje hotel tips, die gebaseerd zijn op eigen ervaring, een handje op weg te helpen.

Hieronder een aantal Spanje hotel tips per stad die wij aanbevelen. Deze zijn door veel bezoekers goed beoordeeld, liggen centraal en hebben een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

admin-ajax.php

Tips voor het boeken van een hotel in Spanje

Het is vrij eenvoudig om een hotels in Spanje te boeken. Via hotel vergelijkingssite Trivago kan je het aanbod van vele hotelsites vergelijken zodat je altijd de laagste prijs betaalt! Via boekingssites als Expedia.nl of Agoda kan je ook makkelijk je hotel in Spanje boeken.

Wil je geld besparen op je reis naar Spanje? Soms kan je ook voordeliger uit zijn om een pakketreis naar Spanje te boeken, inclusief vlucht of busreis. Via bijvoorbeeld Stedentrips.nl kun je leuke aanbiedingen vinden voor een stedentrips naar Spanje.

Om een geschikt hotel te vinden die helemaal naar jouw wensen voldoet, is het verstandig om op een aantal punten en Spanje hotel tips te letten. Waar je rekening mee kunt houden is het volgende:

Preferenties

Ga je bijvoorbeeld voor een 2-persoons hotelkamer, of toch liever een appartement met aparte slaapkamer? Wil je een badkamer met ligbad, of is alleen een douche voldoende? Met ontbijtbuffet waar je zonder zorgen kan aanschuiven, of haal je liever zelf iets bij een bakker? Is de locatie van het hotel belangrijk? Als je dit vooraf bedenkt sta je niet voor verrassingen als je eenmaal ingecheckt hebt. Er is weinig vervelender dan zonder auto in een afgelegen hotelkamer zitten, terwijl je voor dezelfde prijs midden in het levendige centrum had kunnen zitten.

Informatie en foto’s

Als je deze preferenties hebt ingevuld, zal de hotelsite met een selectie komen op basis van jouw wensen. Kijk goed naar de informatie en foto’s. Daarmee krijg je een goed beeld van het hotel of appartement en de omgeving.

Recensies

Last but not least: kijk ook altijd even bij de recensies die zijn achter gelaten door andere reizigers. Zij zullen met positieve, maar zeker ook negatieve verhalen, een compleet beeld geven van de geselecteerde accommodatie.

Geef een reactie