Portugal is een prachtig land, met steden, natuurgebieden en een afwisselende kustlijn. Er is een groot aanbod van hotels, vakantiehuizen, villa’s en appartementen. Daarom is het soms lastig om een geschikte accommodatie te vinden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal leuke Portugal hotel tips uitgelicht die je wellicht helpen op weg naar het vinden van een geschikt hotel, appartement of vakantiehuis in Portugal.

Hotels in Portugal zijn eenvoudig te boeken via Expedia.nl, Agoda of Booking.com. Via Trivago kan je snel en eenvoudig het aanbod van alle hotel boekingssites vergelijken zodat je altijd de voordeligste prijs voor je hotel vindt!

Wil je geld besparen? Vaak ben je voordeliger uit wanneer je een pakketreis naar Portugal boekt. Je boekt dan je overnachtingen en vervoer in één. Bij Elize was here en Kras kom je vaak leuke aanbiedingen tegen.

Hieronder geven we een aantal Portugal hotel tips per populaire stad. Dit zijn hotels, appartementen en vakantiehuisjes die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben en hoog worden beoordeeld door gasten.

admin-ajax.php

Tips voor het boeken van een hotel in Portugal

Om een geschikt hotel te vinden die helemaal naar jouw wensen voldoet, is het verstandig om op een aantal punten te letten. Waar je rekening mee kunt houden is het volgende:

Preferenties

Om jouw ideale accommodatie te vinden is het belangrijk vooraf te bedenken wat je wilt. Op de meeste hotelsites kan je jouw preferenties aanvinken en zoekt de website gericht naar jouw ideale kamer. Ga je bijvoorbeeld voor een 2-persoons hotelkamer, of toch liever een appartement met aparte slaapkamer? Wil je een badkamer met ligbad, of is alleen een douche voldoende? Met ontbijtbuffet waar je zonder zorgen kan aanschuiven, of haal je liever zelf iets bij een bakker? Is de locatie van het hotel belangrijk? Als je dit vooraf bedenkt sta je niet voor verrassingen als je eenmaal ingecheckt hebt. Er is weinig vervelender dan zonder auto in een afgelegen hotelkamer zitten, terwijl je voor dezelfde prijs midden in het levendige centrum had kunnen zitten.

Informatie en foto’s

Als je deze preferenties hebt ingevuld, zal de hotelsite met een selectie komen op basis van jouw wensen. Kijk goed naar de informatie en foto’s. Daarmee krijg je een goed beeld van het hotel of appartement en de omgeving.

Recensies

Last but not least: kijk ook altijd even bij de recensies die zijn achter gelaten door andere reizigers. Zij zullen met positieve, maar zeker ook negatieve verhalen, een compleet beeld geven van de geselecteerde accommodatie.

Geef een reactie