Duitsland is een gigantisch land, met vele steden en gebieden en ook heel veel hotels. Het is dan ook niet altijd even makkelijk een hotelkamer te vinden die aan jouw eisen of wensen voldoet. Gebaseerd op eigen ervaring hebben we een aantal Duitsland hotel tips samengesteld die je wellicht op weg helpen!

Het is vrij eenvoudig om een hotel in Duitsland te boeken. Via hotel vergelijkingssite Trivago kan je het aanbod van vele hotelsites vergelijken zodat je altijd de laagste prijs betaalt! Via boekingssites als Agoda kan je ook makkelijk je hotel in Duitsland boeken.

Wil je geld besparen op je reis naar Duitsland? Soms kan je ook voordeliger uit zijn om een pakketreis naar Duitsland te boeken, inclusief vlucht, trein-, of busreis. Via bijvoorbeeld Stedentrips.nl kun je leuke aanbiedingen vinden voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Berlijn, Hamburg of Keulen..

admin-ajax.php

Kijk voor meer hotels voor de wintersport op Wintersport in Duitsland

Tips voor het boeken van een hotel in Duitsland

Via Airbnb kan je ook goedkoop overnachten in Duitsland, een kamer heb je voor een paar tientjes. Maar luxe is er zeker ook te vinden. Met een privé zwembad of een eigen sauna bijvoorbeeld. Je kunt het zo gek niet bedenken, het is er te vinden.

Om een geschikt hotel te vinden die helemaal naar jouw wensen voldoet, is het verstandig om op een aantal punten te letten. Waar je rekening mee kunt houden is het volgende:

Preferenties

Ga je bijvoorbeeld voor een 2-persoons hotelkamer, of toch liever een appartement met aparte slaapkamer? Wil je een badkamer met ligbad, of is alleen een douche voldoende? Met ontbijtbuffet waar je zonder zorgen kan aanschuiven, of haal je liever zelf iets bij een bakker? Is de locatie van het hotel belangrijk? Als je dit vooraf bedenkt sta je niet voor verrassingen als je eenmaal ingecheckt hebt. Er is weinig vervelender dan zonder auto in een afgelegen hotelkamer zitten, terwijl je voor dezelfde prijs midden in het levendige centrum had kunnen zitten.

Informatie en foto’s

Als je deze preferenties hebt ingevuld, zal de hotelsite met een selectie komen op basis van jouw wensen. Kijk goed naar de informatie en foto’s. Daarmee krijg je een goed beeld van het hotel of appartement en de omgeving.

Recensies

Last but not least: kijk ook altijd even bij de recensies die zijn achter gelaten door andere reizigers. Zij zullen met positieve, maar zeker ook negatieve verhalen, een compleet beeld geven van de geselecteerde accommodatie.

Boeken maar!

Geef een reactie