Marokko staat in de top 3 van populairste vakantielanden in Afrika. Het land ligt relatief dichtbij Nederland zodat je er niet alleen voor een rondreis naartoe kunt gaan maar ook voor een stedentrip naar populaire stat Marrakech of voor een weekje strandvakantie in badplaats Agadir. In de loop der jaren heeft het land zich flink ontwikkeld en meer en meer gericht op het toerisme. Er zijn dan ook behoorlijk wat hotels in Marokko te vinden. Ook zijn er in de kustplaatsen luxe resorts aanwezig en vind je in en rondom de oude stadscentra vaak tal van Riads, oude traditionele huizen met een mooie binnenplaats of binnentuin die tegenwoordig als hotel dienen.

Marokko hotel tips uit eigen ervaring

Hotels in Marokko zijn eenvoudig te boeken via boekingssites als Agoda, Expedia.nl, of Booking.com. Soms kan je ook voordeliger uit zijn om een pakketreis te boeken, inclusief vlucht. Via bijvoorbeeld Stedentrips.nl kun je leuke aanbiedingen vinden voor een pakketreis.
Via Trivago kan je prijzen van hotels in Marokko eenvoudig vergelijken zodat je zeker weet dat je niet te veel voor je verblijf betaalt! Ook voor onze eigen reizen gebruiken we deze website vaak.

Per stad hebben we de leukste, meest speciale of goedkoopste hotels op een rijtje gezet in de Marokko hotel tips per stad hieronder.

admin-ajax.php

Geef een reactie